REFERENCJE I OCENY GOŚCI

Recenzje hoteli w Tatrach Wysokich, referencje | Hotel SLOVAN***

Szanowni goście, dziękujemy za Wasze reakcje i recenzje usług oferowanych przez nasz hotel. Państwa opinie szczerze doceniamy i zawsze chętnie wprowadzamy ulepszenia oraz nowe usługi, aby urlop rodzinny w Tatrach Wysokich był wyjątkowy.

W celu łatwiejszej orientacji przedstawiamy referencje – recenzje Hotelu SLOVAN w Tatrach Wysokich pochodzące od naszych gości z facebook-a, międzynarodowego serwisu turystycznego TripAdvisor i lidera rynku turystycznego booking oraz z portalu dla rodzin z dziećmi.

Czekamy na Państwa e-maile, statusy i osobiste spotkania. Z radością oczekujemy na Państwa  przybycie do Tatrzańskiej Łomnicy.

Joanna29. maja 2017 | Booking
10/10

Zdecydowanie polecam! Świetna lokalizacja, piękny hotel, przytulne pokoje z pięknym widokiem na Tatry, pyszne śniadania, basen w hotelu.

Pawel30. stycznia 2017 | Booking
7,9/10

Bardzo dobra lokalizacja. Przyjemny hotel.

Tomasz25. stycznia 2017 | Booking
10/10

Czysto, smacznie, bardzo dobra lokalizacja.

Miroslava9. sierpnia 2016 | Booking
9,6/10

Naprawdę wyjątkowe miejsce. Na śniadanie był bardzo duży wybór zwłaszcza dla dzieci, były dostępne sztućce oraz kącik dla dzieci.

Eva7. sierpnia 2016 | Booking
9,6/10

Byliśmy zadowoleni. Doskonałe śniadania, duży wybór, doskonała obsługa w restauracji, a także wieczorem w barze.

Rodzina Havlíčková2. sierpnia 2016 | Sdetmi.com

Hotel Slovan w Tatrzańskiej Łomnicy to jeden z najlepszych i najbardziej gościnnych hoteli począwszy od personelu, pokoi, kuchni, salonu gier, kawiarni, centrum relaksu, a skończywszy na mini zoo i okolicy hotelu. Będą tutaj zadowolone nie tylko dzieci, ale także rodzice. Pobyt w tym hotelu jest jak balsam dla duszy, byliśmy tutaj 4x i naprawdę,..... już teraz nie możemy się doczekać kolejnego pobytu. Stwierdziliśmy, że znaleźliśmy dokładnie to, czego szukaliśmy i właśnie tutaj nasze marzenia stają się rzeczywistością, dlatego też pozostajemy wierni hotelu Slovan, z którego wszędzie jest blisko.

Natalia2. sierpnia 2016 | Booking
9,2/10

Dla rodzin z dziećmi jest to idealny hotel na urlop w Tatrach. Położenie hotelu jest doskonałe, a widok na Łomnicę bezcenny. Bardzo pomocne było wyposażenie hotelu, w przypadku niesprzyjającej pogody do wycieczek górskich. Skorzystaliśmy z basenu, zagraliśmy w biliarda i ping-ponga. Bardzo podobała mi się dostawka w formie pełnowartościowego łóżka. Na naszą prośbę otrzymaliśmy na śniadanie pieczywo bezglutenowe oraz mleko bez laktozy. Na kolacji w formie bufetu zawsze były dostępne danie bezglutenowe. Ocena hotelu przez moje dzieci: 10 z 10 🙂 Według mnie doskonały stosunek jakość/cena. Z pewnością jeszcze tutaj powrócimy.

Anička1. sierpnia 2016 | Facebook

Super hotel, bardzo miły i sympatyczny personel bez wyjątku 🙂 Szanują każdego gościa a także jest tutaj bardzo smaczne jedzenie :- ) Bardzo polecam ! Bardzo chętnie tam powracamy, gdy tylko nadarzy się okazja :-).

Dušan25. lipca 2016 | Facebook

Doskonałe zakwaterowanie, wyżywienie, personel ...Z pewnością jeszcze tutaj powrócimy. Dziękujemy.

Daniela24. lipca 2016 | Booking
9,2/10

Miły personel, smaczne śniadanie i piękny widok.

Dana24. lipca 2016 | Facebook

Byliśmy bardzo zadowoleni, miły personel, doskonałe jedzenie, za co należą się szczególne słowa uznania i piękne otoczenie. Po prostu super.

Rado21. lipca 2016 | Tripadvisor

Idealny wybór dla rodzin z dziećmi. W hotelu spędziliśmy urlop rodzinny z 15 miesięcznym siostrzeńcem i muszę zaznaczyć, że ten hotel jest doskonale przygotowany na przyjęcie rodzin z dziećmi. Personel zawsze służył swoją pomocą począwszy od recepcji, przez barmana, a skończywszy na kucharzach, jedzenie nam bardzo smakowało (śniadanie i obiadokolacja), każdy mógł zjeść to, na co miał ochotę. Hotel dla dzieci i dorosłych oferuje duży basen (nie do pływania, ale raczej do odświeżenia) i saunę (zwłaszcza w sezonie należy przygotować się, że w basenie będzie przebywała większa ilość dzieci:)). Hotel posiada doskonałe położenie, a widok z balkonu na Łomnicę robi wrażenie, co było dla mnie osobiście najlepsze! Czystość w hotelu naprawdę doskonała, w sezonie przygotowano dla dzieci różne animacje podczas wieczorów, także rodzice mogą by zadowoleni. Gdybym chciał wybrać pobyt romantyczny i prywatny bez dzieci, to raczej wybrałbym inny hotel, ale jako rodzina zapewne jeszcze tutaj powrócimy. Byliśmy bardzo zadowoleni.

Lucia21. lipca 2016 | Facebook

Dzisiaj powróciliśmy z pobytu w Waszym hotelu do naszego domu. Dziękujemy za miło spędzony czas, bardzo nam się u Was podobało. Dzieci dzięki animatorkom doznały wielu pozytywnych wrażeń:-)

Lucia20. lipca 2016 | Sdetmi.com

Piękny letni urlop rodzinny. Świetne miejsce, przyjemny hotel, uśmiechnięty personel, bogata kuchnia domowa i kompletne wyposażenie dla dzieci, które z pewnością będzie przydatne. Programy animacyjne na bardzo wysokim poziomie, profesjonalnie przygotowane i sprawiające radość nie tylko dzieciom, ale także rodzicom:-). Wielkim hitem dla dzieci jest Mini ZOO ze zwierzątkami i wyświetlanie bajek. Już nie możemy się doczekać kolejnych wizyt, najbliższa będzie w ferie jesienne i Halloween.

Zuzana17. lipca 2016 | Booking
8,8/10

Przyjemny pobyt pod Łomnicą w pięknym hotelu. + położenie, personel – zawsze służący pomocą. Zapewne jeszcze tutaj powrócimy.

Zuzana7. lipca 2016 | Facebook

Super hotel, polecam wszystkim.

Jana25. czerwca 2016 | Facebook

Bardzo dziękujemy za miło spędzony weekend w hotelu. Byliśmy bardzo zadowoleni z każdej usługi, z zakwaterowania, kuchni i relaksu. Personel zawsze miły, uśmiechnięty i chętnie służący pomocą. Życzymy wielu gości i niech każdy czuje się u Was tak dobrze jak my. Jeszcze raz dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego.

Eugen11. marca 2016 | Booking
9,6/10

Rzeczywiście wyjątkowy hotel. Obfite śniadania i piękny widok na szczyty gór.

Joanna23. lutego 2016 | Booking
9,6/10

Blisko do wyciągu, sympatycznie i czysto. Hotel położony bardzo blisko wyciągu, a także niedaleko od restauracji, music klubu i centrum. Sympatyczna obsługa, b. fajne animacje dla dzieci, pokoje czyste, jedzenie OK choć bez rewelacji, ale nie można narzekać duży wybór. Polecam zarówno na weekend we dwoje, jak i dla rodzin z dziećmi.

Roland23. lutego 2016 | Tripadvisor

Prawdopodobnie jeden z najlepszych hoteli family friendly na Słowacji. Personel, który zawsze służy swoją pomocą, czyste pokoje, dużo atrakcji dla dzieci i smaczna kuchnia. Hotel znajduje się w parku w Tatrzańskiej Łomnicy w pobliżu wyciągu narciarskiego, zaledwie krok od centrum i przystanku kolejowego. Bardzo dobra jakość / położenie / cena. Basen z ciepła wodą jest idealnym miejscem dla dzieci. Spędziliśmy tutaj cudowny weekend.

Peťka8. lutego 2016 | Facebook

Byliśmy nadmiernie zadowoleni :). Z pewnością powrócimy jeszcze w to miejsce 🙂

Peter1. lutego 2016 | Tripadvisor

Najlepszy wybór w Tatrzańskiej Łomnicy. Sądzę, że hotel ten powinien mieć co najmniej 4 gwiazdki i polecam go każdemu.

Dara1. lutego 2016 | Sdetmi.com

Najpiękniejszy urlop zimowy z dziećmi w Tatrach. Naprawdę doskonała kuchnia, która przewyższyła nasze oczekiwania oraz ugodowy i uśmiechnięty personel zawsze służący swoją pomocą. Doskonały, ciepły basen i część dla najmniejszych wraz z kącikiem dla dzieci. W pokojach i w całym hotelu czysto. Widać, że tutaj naprawdę w każdym szczególe myślą o komforcie rodzin z dziećmi. Nie musieliśmy przywozić ze sobą wanienki, nocnika ani bejby phone, a łóżeczko otrzymaliśmy gratis. Kochamy także ich niespodzianki: w jeden wieczór restauracja zmieniła się w "uśmieszki", dzieci jako prezent otrzymały baloniki z uśmieszkami, ich radość była bezcenna! Zdecydowanie polecamy i chętnie tutaj jeszcze powrócimy, już tego lata mamy zamówiony nasz ulubiony pokój rodzinny 2+2 z widokiem na Łomnicę.

Maciej28. stycznia 2016 | Booking
8,8/10

Dobra lokalizacja na narty. Bliskość stacji narciarskiej, widoki z okna na Łomnicki szczyt, smaczne urozmaicone kolacje, basen.

Katka23. stycznia 2016 | Facebook

Wszystko perfekcyjne. Od personelu, po zakwaterowanie i wyżywienie. Czegoś lepszego jak na razie nie doświadczyliśmy.

Petra11. stycznia 2016 | Booking
8,3/10

Wszystko bardzo dobre. Położenie i usługi przewyższyły nasze oczekiwania, śniadanie również. W tej cenie naprawdę doskonały hotel.

Dominička23. grudnia 2015 | Sdetmi.com

Najwspanialszy hotel w Tatrzańskiej Łomnicy, który oferuje pełen komfort i wygodę.

Vladimír20. grudnia 2015 | Booking
10/10

Hotel ten polecamy do spędzenia miłego urlopu. To był nasz drugi pobyt w Hotelu SLOVAN i nie mamy żadnych zastrzeżeń. Czego można pragnąć bardziej podczas urlopu niż ogólne zadowolenie.

Stanislava23. listopada 2015 | Sdetmi.com

Ładne i czyste zakwaterowanie, doskonały ciepły basen z łagodnym wejściem, odpowiedni także dla małych dzieci, fantastyczne jedzenie, kącik dla dzieci przy basenie oraz w hotelu.

Zuzka16. września 2015 | Tripadvisor

Bardzo ładny hotel położony w pięknej okolicy Tatr Wysokich. Idealny dla rodzin z dziećmi, ale także do spędzenia romantycznych chwil. Warto skorzystać z wyjątkowej nocnej kąpieli w basenie. Hotel oferuje także smaczne jedzenie w restauracji, napoje w kawiarni hotelowej, kąciki dla dzieci, a także wiele ciekawych atrakcji.

Luboš20. sierpnia 2015 | Booking
9,6/10

Super miejsce na pobyt z dziećmi. Bardzo miły i pomocny personel, usługi (programy animacyjne, zwierzątka itd.) i wyposażenie hotelu (kącik dla dzieci, basen itd.) specjalnie przygotowane pod pobyt z dziećmi. Jest tutaj smaczne jedzenie, a czystość bez zastrzeżeń.

Vladimír18. sierpnia 2015 | Booking
10/10

Urlop w tym hotelu wyglądał tak jak powinien. Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń, piękna przestrzeń, wygoda, doskonałe wyżywienie i pomocny personel, świetne możliwości relaksu po dniu spędzonym na szlakach turystycznych. Polecam to miejsce, urlop będzie znakomity.

Lucia31. lipca 2015 | Facebook

Ponownie dziękujemy za wyjątkowy pobyt. Wasze usługi, opieka nad gośćmi, ugodowość, ochota, wyposażenie hotelu, miły personel, kuchnia są bezcenne! Gdybym tylko mogła, to osobiście każdemu z Was podałabym rękę i podziękowała, ponieważ dzięki Wam Hotel SLOVAN jest taki wspaniały. W imieniu mojej rodziny pragnę wszystkim z całego serca PODZIĘKOWAĆ! Na 1000% przyjedziemy w to miejsce po raz czwarty.

Rebeka15. lipca 2015 | Tripadvisor

Byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel znajduje się w pięknej okolicy, w pobliżu można skorzystać z kolejki linowej, placów zabaw, parku linowego i łódek ... Odpowiednie miejsce dla rodzin, ale także dla par. Dla dzieci przygotowano świetne programy. Zawsze będziemy tutaj przyjeżdżać:-) Personel bardzo miły i chętnie służący swoją pomocą. Bardzo dziękujemy 🙂

Ladislav11. czerwca 2015 | Facebook

W tym hotelu spędziliśmy z dziećmi przedłużony weekend wielkanocny. Bardzo przytulny hotel i naprawdę doskonała kuchnia, wszystkim polecam, proszę mi wierzyć ten hotel jest baby friendly. Dzieci w ogóle się tam nie nudzą :), dzięki czemu rodzice mają czas delektować się filiżanką dobrej kawy i kieliszkiem dobrej jakości egzotycznego rumu, którego nazwy niestety nie pamiętam 🙂

Martina Herdová17. maja 2015 | Sdetmi.com

Najlepszy hotel dla dzieci w Słowacji jaki tylko znamy, a z całą rodziną byliśmy w wielu :-). Chętnie powracamy w to miejsce, bo dla rodzin zawsze przygotowano coś nowego. Po pobycie wielkanocnym już nie możemy się doczekać lata w Tatrach i doskonałych animacji. Dzieci zwłaszcza kochają Macieja i Jakuba, a haluszki które wspólnie ugotowali są po prostu doskonałe 🙂 Ciekawe jest także Mini ZOO ze zwierzątkami. Związane jest z tym zapewne dużo pracy, ale dzieci to kochają! Z pewnością polecamy.

Kazimierz6. maja 2015 | Booking
9,2/10

Wspaniały wypoczynek u stóp pięknych gór. Spokój, miła obsługa, możliwość skorzystania z basenu i sauny.

Jana5. maja 2015 | Facebook

Świetny odpoczynek, otoczenie, jedzenie, atmosfera, wszystko tak jak być powinno. Nasze maleństwo także wyszalało się w basenie i w kąciku dla dzieci. Bardzo chwalę sobie usługi dla rodzin z dziećmi, mieliśmy do dyspozycji wszystko, co niezbędne do wygodnego pobytu z dzieckiem. Nawet nie chciało się nam wyjeżdżać. Następnym razem z pewnością zaplanujemy pobyt na dłużej.

Petríkovci14. stycznia 2015 | Sdetmi.com

Piękny hotel z duszą w magicznym otoczeniu Tatrzańskiej Łomnicy. Bardzo duży nacisk kładziemy na usługi i rodziny. Podczas naszych wizyt nieustannie dostrzegamy pracę hotelu na rzecz gości. Zawsze nie możemy się doczekać, co nowego przygotowali:-) Nasze dzieci czują się tutaj jak w domu. Doskonała i świetna kuchnia oraz miły personel jest dla tego hotelu sprawą oczywistą. Do zobaczenia ponownie podczas Świąt Wielkanocnych. Program wygląda doskonale!

Veronika Kaminská26. listopada 2014 | Sdetmi.com

Perfekcyjny hotel przygotowany głównie dla dzieci. Otrzymasz wszystko, co dla swoich maluchów potrzebujesz. Doceniam głównie drewniane łóżeczko w pokoju. Kącik do zabawy i basen z dużą ilością zabawek. Jadalnia posiada krzesełka, szklanki, sztućce i miseczki dla dzieci. Jedzenie jest smaczne, a personel bardzo miły. Nic nie musisz nosić, wystarczy przybyć ze swoją rodziną i korzystać ze wspólnych chwil w pięknym otoczeniu. Dziękujemy za pobyt. Z pewnością jeszcze tutaj powrócimy;-)